Loopbaan oriëntatie

Hoe mooi is het als je weet waar je naartoe wilt…. geloof dat je er komt, ook al weet je de weg ernaar toe nog niet precies…. als je ervoor open staat kun je onderweg mooie dingen tegenkomen

Een loopbaantraject start altijd met een intake. In dit intakegesprek bespreken we je coachvraag en verwachtingen en kun je bepalen of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Tijdens loopbaancoaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in je kwaliteiten, drijfveren, competenties en ontwikkeling. In de sessies wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken, oefeningen, thuiswerkopdrachten en (interesse)testen.

Alleen inzicht is niet voldoende, je moet het ook kunnen toepassen. Daarom maken we een concreet plan van aanpak waar je zelf in gelooft en waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat om die ideale baan te vinden. 

Gemiddeld duurt een traject 6 tot 8 sessiesDe loopbaancoaching kan plaatsvinden in Zwolle, maar ook een andere locatie in de regio is bespreekbaar. 

Na afloop van het loopbaantraject….

  • Ken je je kwaliteiten, valkuilen, persoonlijke gedragsvoorkeuren en ontwikkelpunten.
  • Weet je waar je kracht zit en welke functies daarbij passen.
  • Weet je in wat voor organisatie je het liefste werkt.
  • Kun je doelgericht solliciteren en helder vertellen wat je wilt en wie je bent.
  • Heb je een concreet plan van aanpak waarmee je regie voert over je loopbaan.

Bel, app of mail voor meer informatie of plan direct een gratis oriënterend gesprek.