Even voorstellen

Everina Kwakernaak

Loopbaanadviseur

Voor mij is werken meer dan geld verdienen. Ik wil plezier in mijn werk hebben, voldoening ervaren, iets bijdragen aan de maatschappij en mijzelf ontwikkelen. Ik heb al jaren een bijzondere interesse in banen, vacatures, solliciteren en de arbeidsmarkt. Maar ook voor de mensen die deze banen hebben en hoe zij hiertoe gekomen zijn en wat hen inspireert. Hoe mooi is het dat ik deze interesse en passie kan toepassen en gebruiken in mijn werk, namelijk loopbaanbegeleiding.

Mijn aanpak is informeel, betrokken en pragmatisch. Ik mix diepgang met relativering en humor, waarbij ik het doel voor ogen blijf houden. Ik sta positief in het leven.

Daarnaast kan ik mijn ervaring op het gebeid van Personeel en Organisatie goed gebruiken bij het begeleiden van mensen met loopbaanvragen. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als HR adviseur in diverse sectoren, zoals zorgorganisaties, gemeente en onderwijs. Maar ook in profit-organisaties zoals de automobielbranche.

Wil je meer weten?

Kijk dan eens op mijn Linkedin profiel:

Bel, app of mail voor meer informatie of plan direct een gratis oriënterend gesprek.